VELEPRODAJA

PREČNIK
26"
27.5"
29"
650C
700C

TIP
City-Treking
Drum
Gravel/Cyclocross
MTB

KONSTRUKCIJA
Sa žicom
Tubeless

WTB
CARAMBAZATVORI


VELEPRODAJAOdustani

office@tehnobike.rs | 064.27.000.99
Ponuda kvalitetne opreme najpoznatijih brendova
Pogledajte katalog >
Ponuda kvalitetne opreme najpoznatijih brendova
Pogledajte katalog >
6.400RSD po kom


Vigilante 2.8x27.5 TCS Tough/TriTec FRT W010-0774

Vigilante 2.8x27.5 TCS Tough/TriTec FRT
Trail / Enduro / Gravity

Premijerna, nepokolebljiva, agresivna... to su bile reči koje smo koristili da opišemo veoma cenjenu gumu Vigilinte 2.3 a i dalje važe za njenu širu braću.
Novi Vigilante dobio značajno povećanje visine i površina bočnih krampona. Visoki, čvrsti spoljni kramponi, ne samo da se zarivaju dublje već to rade u početnim fazama skretanja. Šira, viša agresivnija u svakom pogledu...
Sve gume Vigilante 2.5/2.6/2.8 sadrže TriTec Compound koji koristi tri jedinjenja gume da obezbedi različite nivoe vuče, prianjanja, i izdržljivosti na osnovu njihovog smeštaja unutar gazišta. Cela površina gazećeg sloja podržana je gumom visokog durometra koja takodje prelazi do pola krampona i omogućava upotrebu mekše gume za krampone. Vrh središnjih krampona sastoji se od srednje durometarske smeše koja pruža trakciju i izdržljivost bez žrtvovanje efikasnosti kotrljanja dok su spoljni kramponi od najmekše smeše da bi doprineli maksimalnom prianjanju i onemugoćilo naglo dizanje gume. Sve TCS Light verzije WTB guma sadrže Slash Guard tehnologiju koja sadrži najlonski umetak koji se proteže po celom bočnom zidu kako bi se obezbedila dodatna zaštita bez dodatne težine dvostrukok kućišta.

Karakteristike

Kvadratni kramponi pružaju odličnu vuču i prianjanje ali sa dodatnom visinom da bi se osiguralo dublje ukopavanje u mekan i nepredvidiv teren.
Povećan razmak na obodu gume gazeći sloj ostane čist u klizavim uslovima a istovremeno čuva kućiste gume od oštrog kamenja.

- Trail / Enduro / Gravity
- Dirt / Loose / Rockz / Wet
- Folding
- 2.8x27.5”
- Tough
- 20-35 psi (bar)
- 1174g
TCS-Tubeless
W010-0761